Annons
Nyheter

Drake får roll i brittisk tv-serie

Innan Drakes namn blev förknippat med musik var han främst känd som Jimmy i den kanadensiska såpan "Degrassi: The next generation". Rapparen axlade rollen som den basketspelande högstadieeleven 2001-2009. Nu verkar det som att Drake kommer att återvända till skådespeleriet.(TT)
Publicerad 3 april 2017

Innan Drakes namn blev förknippat med musik var han främst känd som Jimmy i den kanadensiska såpan "Degrassi: The next generation". Rapparen axlade rollen som den basketspelande högstadieeleven 2001-2009. Nu verkar det som att Drake kommer att återvända till skådespeleriet.

Rapparen köpte rättigheterna till den brittiska tv-serien "Top boy", som sändes 2011-2013, efter att ha sett den på Netflix och pratat med huvudrollsinnehavaren Ashley Walters. Serien handlar om Dushane och Sully och har hyllats för sin tonsäkra skildring av brittisk gatukultur.

Annons

Enligt tidningen Daily Mirror har Walters bekräftat att seriens producenter skriver en större roll åt Drake, som vid flera tillfällen hyllat serien, skriver Contact Music.

Nästa säsong av "Top boy" blir den tredje. De första två säsongerna omfattar totalt åtta avsnitt. Tack vare olika streamingsajter har serien fått en ny fanskara, trots att den slutar sändas.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons