Annons
Nyheter

Ghost-ledare stäms av bandmedlemmar

Frontmannen i det maskerade hårdrocksbandet Ghost stäms av fyra av bandets medlemmar, skriver Corren. Han anklagas av de andra för att ha skött bandets affärer utan att låta någon annan av medlemmarna få insyn i bandets ekonomi.(TT)
Publicerad 4 april 2017

Frontmannen i det maskerade hårdrocksbandet Ghost stäms av fyra av bandets medlemmar, skriver Corren. Han anklagas av de andra för att ha skött bandets affärer utan att låta någon annan av medlemmarna få insyn i bandets ekonomi.

De fyra personerna bakom stämningsansökan vill att bandledaren redovisar bolagets intäkter och kostnader 2011-2016 och yrkar på vite om 200 000 kronor.

Annons

Bakgrunden är uteblivna arvoden och ersättningar under flera års tid. I stämningsansökan står att den anklagade bandledaren via sina bolag inkasserat bandets intäkter och pengar de tjänat på försäljning av bandprodukter.

Gruppen har sedan de bildades 2010 gjort runt 500 spelningar i världen, med ett publikrekord på 85 000 åskådare i Rio de Janeiro i Brasilien. Bandledaren vill inte kommentera anklagelserna.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons