Annons
Nyheter

Kardashian-rån utreds i Frankrike

Polis och åklagare i Frankrike har inlett en formell utredning av rånet av realitystjärnan Kim Kardashian i Paris. Ingen misstänkt har ännu gripits men polisen undersöker DNA-spår som lämnats i det hotellrum där Kardashian rånades den 3 oktober. Kim Kardashian stämmer också sajten mediatakeout.(TT)
Publicerad 12 oktober 2016

Polis och åklagare i Frankrike har inlett en formell utredning av rånet av realitystjärnan Kim Kardashian i Paris.

Ingen misstänkt har ännu gripits men polisen undersöker DNA-spår som lämnats i det hotellrum där Kardashian rånades den 3 oktober.

Annons

Kim Kardashian stämmer också sajten mediatakeout.com för påståendet att hon skulle ha fejkat rånet i Paris.

"Efter att ha utsatts för ett fruktansvärt och traumatiskt väpnat rån i Frankrike återvände Kim Kardashian till USA bara för att ännu en gång bli ett offer, denna gång för en skvallersajt som i en serie artiklar i början av oktober 2016 kallat henne lögnare och tjuv", heter det i stämningsansökan.

Artiklarna ska "helt utan faktastöd" ha påstått att Kardashian fejkade rånet och att hon ljugit om de våldsamma inslagen för att senare kunna kräva miljontals dollar av sitt försäkringsbolag. Att peka ut ett brottsoffer som själv varande en brottsling innebär en ärekränkning, enligt stämningen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons