Annons
Nyheter

Lena Dunhams tårfyllda farväl

I fredags spelades de sista scenerna till HBO-serien "Girls" in och via Instagram har skaparen Lena Dunham delat med sig av flera känslosamma avskedsinlägg. "Vi är klara. Nu har vi gjort allt", skriver hon intill en bild av sig själv i tårar. Sex säsonger, 62 avsnitt och två Golden globe-statyetter.(TT)
Publicerad 2 oktober 2016

Sex säsonger, 62 avsnitt och två Golden globe-statyetter. Nästa år tar "Girls" farväl av sin tv-publik men redan nu, i samband med det sista inspelningstillfället, har Lena Dunham tagit tillfället i akt alla fans i ett inlägg på Instagram:

"Ni har fått mig att tro att det finns en plats för konstiga tjejer och de som inte vet vem de ska älska än. Och jag vet att ni kommer att ge samma varma mottagande till alla de radikala och viktiga kvinnliga rösterna som kommer att höras i tv inom den närmsta framtiden. För vi är bara precis i början av en gyllene era där varje kvinna, utan undantag på grund av vare sig ursprung, religion, kroppstyp eller det kön man ursprungligen tilldelats, kan berätta sin historia och få den hörd".

Annons

När TT träffade Dunham i vintras, inför den femte och näst sista säsongen, berättade hon om att hon hade kommit fram till att tv-seriens slutgiltiga budskap sannolikt skulle komma att landa i det som var själva utgångspunkten:

””

I Sverige visas "Girls" på HBO Nordic och C More.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons