Nyheter

Nya premisser i "Mästarnas mästare"

Lagom till att inspelningen av den nya säsongen av SVT-programmet "Mästarnas mästare" inleds avslöjar kanalen ett helt nytt moment i tävlingen.(TT)
Publicerad 6 september 2018

Lagom till att inspelningen av den nya säsongen av SVT-programmet "Mästarnas mästare" inleds avslöjar kanalen ett helt nytt moment i tävlingen.

I den elfte säsongen av programmet kommer alla utslagna deltagare få en ny chans att delta i slutstriden genom programmet "Mästarkvalet", som sänds på SVT Play efter det ordinarie programmets söndagssändning.

"Revansch är ett ord som alla elitidrottare känner till och speciellt den euforiska känslan när man har lyckats få det! Som tidigare Mästarnas mästare-deltagare känner jag att Mästarkvalet kan göra så att de personer som kommer dit tar fram det där lilla extra", säger Pernilla Wiberg, som kommer att leda Mästarkvalet, i ett pressmeddelande.

I "Mästarnas mästare" möts tio sportprofiler i olika grenar. I år tävlar bland andra mångkamparen Carolina Klüft, fotbollsspelaren Henke Larsson och boxaren Mikaela Laurén. Programmet har premiär i början av nästa år och programleder gör Micke Leijnegard.

TT