Annons
Nyheter

Paus för "Familjen Kardashian"

Efter pistolrånet: nu tar tv-serien "Familjen Kardashian" paus på obestämd tid. Samtidigt håller Kim Kardashian en låg profil i Los Angeles.(TT)
Publicerad 7 oktober 2016

Inspelningarna av serien "Familjen Kardashian" tar en paus medan realityseriens stora stjärna Kim Kardashian återhämtar sig efter pistolrånet i Paris i början av veckan.

””

Kanalen vill inte kommentera om kamerorna var igång timmarna före rånet i Paris i måndags. Kim Kardashian dokumenterade däremot själv Parisresan på sina olika konton i sociala medier, fram till en timme före det att hon pistolhotades, bands till händer och fötter i sitt hotellrum och rånades på smycken värda runt 10 miljoner dollar, cirka 85 miljoner kronor.

Annons

Stjärnan skadades inte fysiskt, men chockades svårt av händelsen.

Hela familjen Kardashian, kända för att frikostigt dela med sig av sina liv i sociala medier, har hållit en anmärkningsvärd låg profil i sociala medier sedan Parisrånet. Den första att bryta tystnaden var Kims syster Kourtney Kardashian, som på torsdagskvällen twittrade ett citat av profeten Habackuk till sina 21 miljoner följare.

Händelsen har även nått ända upp till Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton, som uttrycker sitt stöd för stjärnan:

””

I Sverige sänds "Familjen Kardashian" i Kanal 11.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons