Annons
Nyheter

"Vi är en frispråkig familj"

I den nya realityserien "Wahlgrens värld" får tittarna följa Pernilla Wahlgren i hennes fartfyllda vardag. - Jag känner att det är läge att visa mer av mitt liv, säger artisten. Få familjer i Sverige har varit så uppmärksammade i medierna som familjen Wahlgren.(TT)
Publicerad 3 oktober 2016

Få familjer i Sverige har varit så uppmärksammade i medierna som familjen Wahlgren. Pernilla föddes in i kändisskapet som dotter till skådespelarna Hans Wahlgren och Christina Schollin och har stått på scenen sedan barnsben. Nästan alla hennes syskon och tre av hennes fyra barn arbetar också i underhållningsbranschen.

Duo i rutan

Annons

Kanal 5 börjar sända "Wahlgrens värld" på torsdag 6 oktober. Pernilla Wahlgren påpekar att det inte är en realityserie om hela familjen, utan att det är hon och dottern Bianca som är huvudpersoner och att de andra är med ibland. Tittarna får följa duon i deras vardag, från repetitioner, galapremiärer och middagar till resor och tjejfester.

””

Fast lat är det nog få som håller med om att hon är. Förutom att engagera sig i fyra barn och arbeta som artist och skådespelare äger hon en butik, bloggar, designar kläder, skriver kokböcker och sänder poddradio tillsammans med Kanal 5-profilen Sofia Wistam.

Tiden kändes mogen

"Wahlgrens värld" började spelas in i maj. Anledningen till att Pernilla Wahlgren till slut sade ja till en produktion där hon exponeras mer än tidigare, är att tiden kändes mogen. Med flera avsnitt av poddradion, åtta års bloggande och åtskilliga tv-program har hon gläntat på många dörrar till sitt liv.

””

Hon övertalades att se materialet innan hon fattade ett beslut.

””

Om du får gissa, vad i "Wahlgrens värld" kommer att överraska tittarna mest?

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons