GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Centern inspireras av Macron

Centerpartiet ser Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna som huvudmotståndare i valet och hoppas ta väljare både över blockgränsen och inom Alliansen. Valparollen är "Framåt" med en blinkning till den franske presidenten Emmanuel Macrons kampanj En marche.(TT)
Publicerad 23 mars 2018
””
””

Snart kommer valaffischer och valbudskap från Centern att synas i olika kanaler. Partiet satsar 70 miljoner kronor på sin valbudget, vilket är ungefär lika mycket som i valet 2014. Ungefär hälften av budgeten går till reklam.

Partiet kommer att satsa mer på att annonsera digitalt och vara ännu mer aktivt på sociala medier än under tidigare valrörelser.

Siktet är inställt på S och SD och valbudskapet är att det behövs ett maktskifte för att klara integrationen, växande vårdköer, ökande otrygghet, utsläpp och för att hela landet ska få leva.

Partiet ser potentiella väljare på flera håll, inte minst kvinnor i storstad.

””
””

TT