GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man misstänks för fem våldtäkter i Sälen

En man i 30-årsåldern från Oskarshamn som misstänks för fem våldtäkter i Sälen har häktats, uppger åklagare Mattias Glaser för TT. Initialt häktades mannen av tingsrätten på sannolika skäl misstänkt för samtliga fem våldtäkter, men han överklagade häktningsbeslutet.(TT)
Publicerad 26 februari 2019

En man i 30-årsåldern från Oskarshamn som misstänks för fem våldtäkter i Sälen har häktats, uppger åklagare Mattias Glaser för TT.

Initialt häktades mannen av tingsrätten på sannolika skäl misstänkt för samtliga fem våldtäkter, men han överklagade häktningsbeslutet.

””

I övrigt är han förtegen kring fallet, och kan inte uppge några detaljer om brotten eller om det rör sig om ett eller flera offer.

””

Mannen anhölls i sin frånvaro den 18 februari och greps dagen därpå. De misstänkta våldtäkterna inträffade alla mellan 31 januari och 14 februari.

Rättad: I en tidigare version angavs fel antal våldtäkter som mannen häktats för.

TT