Annons
Nyheter

Allardyce riskerar avstängning

Att få sparken från jobbet som förbundskapten för det engelska landslaget var kanske inte nog. Nu riskerar Sam Allardyce att stängas av från fotbollen helt och hållet. Det berättar Engelska fotbollsförbundets exekutiva chef Martin Glenn. - Det är realistiskt.(TT)
Publicerad 1 oktober 2016

Att få sparken från jobbet som förbundskapten för det engelska landslaget var kanske inte nog. Nu riskerar Sam Allardyce att stängas av från fotbollen helt och hållet. Det berättar Engelska fotbollsförbundets exekutiva chef Martin Glenn.

””

Allardyce fick lämna förbundskaptensuppdraget efter bara 67 dagar på posten efter att, i en video publicerad av tidningen Telegraph, gjort en rad kontroversiella uttalanden. Bland annat ses han förhandla med affärsmän - egentligen journalister med dold kamera - om ett avtal för att tjäna pengar på Premier Leagues miljardtransfermarknad. Allardyce ska då, i utbyte mot pengar, ha erbjudit affärsmännen hjälp att runda reglerna som förhindrar att tredje part kan "äga" fotbollsspelare. Männen uppger att de representerar ett utländskt bolag.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons