Annons
Nyheter

Flytten nästa stora utmaning

Två matcher, sex poäng och noll insläppta mål. Det var den roliga biten. Snart kommer den stora utmaningen för förbundskaptenen Janne Andersson. Och den är inte Frankrike i Paris. - Jag ska flytta. Hustrun har kommenderat hem mig. Nu ska det packas kläder och rensas grejor, säger han.(TT)
Publicerad 11 oktober 2016

Han var något trött, rösten strejkade en smula, men Andersson var glad och nöjd morgonen efter 3-0 mot Bulgarien. Just nu går det hans och landslagets väg i VM-kvalet. Ett okej kryss mot Nederländerna i september följdes av tre poäng mot Luxemburg och urladdningen hemma mot bulgarerna på Friends.

Nästa stora uppgift är av privat karaktär. Villan hemma i Norrköping ska tömmas och lagom till samlingen inför årets sista kvalmatch, Frankrike på Stade de France i Paris den 11 november, blir familjen Andersson stockholmare. När spelarna flög kors och tvärs till spridda destinationer i Europa åkte Andersson de 17 milen till Norrköping.

Annons

Där väntar flyttkartongerna.

””

Utvärdering väntar

Nu ska inte flyttbestyren behöva inkräkta allt för mycket på tjänsteutövningen. Redan på tisdag i nästa vecka samlas samtliga förbundskaptener.

””
””
””

TT: Flytten är kanske värst?

””

Går bra på jobbet

Är det en smula stökigt privat, kan Andersson luta sig mot att det går bra på jobbet. På kort tid har han nått resultat och blivit hemtam i rollen som förbundskapten.

””
””
””

Frankrike på Stade de France är en prövning för vilket landslag som helst.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons