GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blir bättre i rallycross genom STCC

Johan Kristoffersson gör comeback i STCC, racingserien som han blev mästare i 2012. Han ska köra sex av sju STCC-tävlingar - med sikte på världsmästartiteln i rallycross.(TT)
Publicerad 21 april 2016

Johan Kristoffersson gör comeback i STCC, racingserien som han blev mästare i 2012. Han ska köra sex av sju STCC-tävlingar - med sikte på världsmästartiteln i rallycross.

"Konstant utveckling, hårt och målmedvetet arbete är det som gör att vi förhoppningsvis kan vara med och utmana om VM-titeln i rallycross. För mig är racingkörningen en viktig del i detta och jag har stor nytta av det i rallycrossen", säger Kristoffersson i ett pressmeddelande.

Förra året blev Kristoffersson trea i Rallycross-VM och även mästare i Porsche Carrera Cup.

På onsdagen gjorde Johan sitt första och enda test i en Seat för PWR Racing Team inför STCC på Gelleråsen i Karlskoga i helgen.

Årets STCC består av sju deltävlingar mellan april och september. Kristoffersson ska delta i alla förutom den näst sista på Solvalla i början av september, som krockar med den franska deltävlingen i rallycross-VM.

TT

Läs mer