GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ericsson ser fram emot Sotji

Svenske Sauberföraren Marcus Ericsson har en bra känsla inför helgens formel 1-tävling i ryska Sotji. Men inför dagens träning kommer blickarna vara riktade mot en sköld. - Jag ser fram emot helgen, solen skiner så det borde bli bra, säger han i en video som publiceras på stallets hemsida.(TT)
Publicerad 29 april 2016
””

Ericsson säger till Viasport att han trivs bra med banan och beskriver den som rolig med en hel del "mediumsnabba kurvor som är utmanande att köra" i mittensektionen.

"Unik" asfalt

Även Sotjibanans asfalt är speciell, enligt Ericsson.

””

Ericsson och stallkamraten, brasilianske Felipe Nasr, har valt sju set supermjuka däck, fem mjuka och ett medelmjukt.

Ericsson jagar fortfarande säsongens första poäng.

””

"Sköld" i fokus

Mycket av diskussionerna inför dagens träningspass har handlat om det nya skyddet som Red Bulls australiske förare Daniel Ricciardo ska prova. Det rör sig om en typ av genomskinlig skärm som sätts på karossen för att skydda huvudet.

””

Däremot gillas den inte av regerande världsmästaren, britten Lewis Hamilton.

””
””

TT

Läs mer