Annons
Nyheter

Ibrahimovic ordnade en pinne

Manchester United var på väg mot sin andra förlust på hemmaplan i Premier League. Men Zlatan Ibrahimovic, tillbaka i startelvan efter tre matchers avstängning, ordnade till slut en poäng till United efter ett straffmål på tilläggstid. - Vi måste göra mer, säger Ibrahimovic.(TT)
Publicerad 4 april 2017

United jagar fjärdeplatsen, och därmed en direktplats till Champions League, i Premier League. Men hemmaspelet hackar. Mot Everton hade United ännu en tuff kväll när gästerna tog ledningen i den 22:a minuten genom Phil Jagielka, som lyckades vrida runt sitt ben kring den försvarande United-spelaren, och styra bollen i mål.

United skapade en del, men de riktigt farliga avsluten uteblev. Inte förrän på tilläggstid - och då med hjälp från gästernas Ashley Williams kom chansen. Mittbacken vräkte sig fram för att täcka ett skott med huvudet, men bollen tog på armen och domaren blåste straff.

Annons

Ibrahimovic klev fram och satte säkert sitt 16:e ligamål. Men han var inte helt nöjd ändå.

””

Manchester United, som nu har nio oavgjorda matcher på hemmaplan, är fyra poäng bakom lokalkonkurrenten City på den sista CL-platsen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons