Annons
Nyheter

Kais Mora hoppas på rekordstöd

Smidjegrav Arena kokade när Mora IK blev klart för SHL, högsta serien i ishockey för herrar. Nu hoppas Kais Moras innebandydamer på ett liknande stöd. När Täby kommer till Dalarna för den tredje SM-semifinalen i bäst av fem flyttar Kais Mora in i Smidjegrav Arena.(TT)
Publicerad 4 april 2017

Smidjegrav Arena kokade när Mora IK blev klart för SHL, högsta serien i ishockey för herrar. Nu hoppas Kais Moras innebandydamer på ett liknande stöd.

När Täby kommer till Dalarna för den tredje SM-semifinalen i bäst av fem flyttar Kais Mora in i Smidjegrav Arena. Fri entré gäller och matchen kommer att spelas till förmån för Barncancerfonden.

Annons

Arenabytet möjliggörs av ett samarbete mellan Mora IK och Kais Mora och målet är att överträffa publikrekordet, SM-finaler undantagna, från matchen mellan Boden och Iksu 2004 då 2 777 åskådare var på plats.

"Det är inte ofta vi får möjlighet att visa upp oss här i Mora, inför vad vi hoppas en storpublik. Vore trevligt om vi kan sätta Mora på kartan ännu en gång", säger klubbchefen Peter Wallin till Kais Moras webbplats.

Den första semifinalen avgörs på fredag i Kais Moras ordinarie hemmaarena Unihoc.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons