Annons
Nyheter

Matematikern Mourinho räknar med Zlatan

José Mourinho har blivit matematiker. Så länge Manchester United har chans på en Champions League-plats kommer han att spela med bästa laget - vilket talar för Zlatan Ibrahimovic från start mot Everton. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka från avstängning och tillgänglig för spel mot Everton.(TT)
Publicerad 3 april 2017

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka från avstängning och tillgänglig för spel mot Everton. Därmed kan den svenske stjärnanfallaren räkna med att spela från start på tisdagen.

Tränaren José Mourinho sparar inga spelare med tanke på kvartsfinalmötena med Anderlecht i Europa League (13 och 20 april) - inte så länge Manchester United har chans att sluta bland de fyra bästa i Premier League och lägga beslag på en av Champions League-plats.

Annons

"Jag går på matematiken. Tills det är matematiskt omöjligt kommer vi att försöka. Mot Everton spelar vi med bästa laget och försöker vinna. Sedan åker vi till Sunderland (9 april) med samma inställning. Efter Sunderland är det Europa League och sedan vet jag inte", säger Mourinho till klubbens webbplats.

Frågan är om Ibrahimovics comeback - Mourinho antyder att Zlatan kommer att spela mot Everton - kan få fart på Manchesters Uniteds knackiga hemmaspel. Laget har förlorat en och kryssat i åtta av 15 matcher hemma på Old Trafford den här säsongen.

””

Ibrahimovic stängdes av i tre matcher för att ha armbågat Bournemouths Tyrone Mings i en ligamatch den 4 mars.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons