Annons
Nyheter

Kyrgios utbuad efter lös serve

Nick Kyrgios fortsätter att bygga sitt varumärke som tennisens "bad boy". Australiern hann med att bråka med både domaren och en åskådare och bli utbuad av publiken efter en oengagerad serve när han förlorade mot kvalspelaren Mischa Zverev, Ryssland, i två raka set i Shanghai.(TT)
Publicerad 12 oktober 2016

Kyrgios, rankad som nummer 14 i världen, fick först en varning av domaren för att ha skrikigt obsceniteter på banan, och sedan en tillsägelse att han måste uppträda professionellt sedan han bara föst över en lös underarmsserve mot Zverev i det första setet. Innan dess hade Kyrgios även börjat gå tillbaka mot bänken innan Zverevs serve ens landat.

Och när Zverev senare hade matchboll vid ställningen 5-1 i det andra setet började Kyrgios bråka med en åskådare - och blev sedan utbuad av publiken. Kyrgios, som förra veckan tog hem sin tredje titel i karriären när han vann Tokyos ATP-turnering, förlorade med 3-6, 1-6.

Annons

Det är inte första gången han är inblandad i kontroverser. Han slog i augusti sönder tre racketar i rad i förlustmatchen mot den 19-årige kroaten Borna Coric i Cincinatti, USA, och hoppade innan det av OS-turneringen eftersom han kände sig orättvist behandlad av Australiens olympiska kommitté.

Förra året blev han bötfälld för att under en match ha fällt nedsättande kommenterar om Stan Wawrinkas flickvän.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons