GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Larsson vann första STCC-heatet

Fredrik Larsson vann det första STCC-heatet i Västkustloppet i Falkenberg. Från pole position behärskade han loppet från start till mål och var aldrig hotad. - Det är jättekul att vinna och det är viktigt för mästerskapet, säger han till SVT.(TT)
Publicerad 11 juli 2015

Fredrik Larsson vann det första STCC-heatet i Västkustloppet i Falkenberg.

Från pole position behärskade han loppet från start till mål och var aldrig hotad.

””

Nu drar det ihop sig i toppen där ledaren Thed Björk förlorade mark både till den sammanlagda tvåan Fredrik Ekblom och trean Fredrik Larsson.

Prins Carl-Philip hade inte sin bästa dag. Han bröt på det elfte varvet inför ögonen på kungen som stod på läktaren och hejade.

Emma Kimiläinen förlorade framhuven i en sammanstötning redan på första varvet och genomförde loppet med motorn exponerad.

TT