Nyheter

Magnus "Jycken" Cedenblad slutar

Magnus "Jycken" Cedenblad lägger MMA-handskarna på hyllan. Cedenblad, som inte tävlat sedan UFC-fajten mot britten Jack Marshman i november 2016, lägger av efter att ha tampats med en rad skador, bland annat ett diskbråck i nacken och elva knäoperationer. - Det här är ett logiskt beslut.(TT)
Publicerad 14 augusti 2018

Magnus "Jycken" Cedenblad lägger MMA-handskarna på hyllan. Cedenblad, som inte tävlat sedan UFC-fajten mot britten Jack Marshman i november 2016, lägger av efter att ha tampats med en rad skador, bland annat ett diskbråck i nacken och elva knäoperationer.

””

36-åringen MMA-debuterade 2007 och har 14 vinster och fem förluster i karriären. Han annonserade sitt avsked från UFC i ett meddelande på Instagram.

"Rinner en tår när jag skriver detta men inser att det är det enda rätta. Så tack UFC för att jag fick fightas i världens bästa organisation och speciellt ett gigantiskt stort tack till MMA du har varit min bästa vän å min livskamrat i så många år (du kommer finnas kvar men på andra sätt). Å tack till alla er som har följt min resa", skriver Magnus Cedenblad.

TT