Annons
Nyheter

Maråker tillbaka i överlägset Borås

Borås basketstjärna Christian Maråker var tillbaka efter sin knäskada till tisdagens ligamatch mot Umeå. Han kom in i den andra perioden och gjorde sina första fyra poäng i den tredje, men det var flera av hans lagkamrater som lyste mer när Borås utklassningsvann med 104-66.(TT)
Publicerad 11 oktober 2016

Borås basketstjärna Christian Maråker var tillbaka efter sin knäskada till tisdagens ligamatch mot Umeå. Han kom in i den andra perioden och gjorde sina första fyra poäng i den tredje, men det var flera av hans lagkamrater som lyste mer när Borås utklassningsvann med 104-66. Bland många poängmakare var Shaquille Hines blev bäst med 20.

I Umeå var förre Boråsguarden Terrence Oglesby bäst, stannade på 21 poäng men blev utfoulad med fyra minuter kvar att spela, skriver Borås Tidning.

Annons

BC Luleå gjorde Borås sällskap som lag med två raka segrar efter knappa 61-59 hemma mot mästarlaget Södertälje. Yannick Anzuluni satte 22 poäng för Luleå, Toni Bizaca var främst i Södertälje med 18.

Uppsala hade premiärmatch och det blev seger hemma mot Malbas med klara 81-50. Jämtland tog sin första seger, 86-83 borta mot Nässjö.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons