Annons
Nyheter

Neymar stängs av - missar "El Clásico"

En sarkastisk applåd blir kostsam för Barcelona och Neymar. Den brasilianske superstjärnan har stängts av tre matcher i den spanska ligan, och missar bland annat stormötet med Real Madrid den 23 april.(TT)
Publicerad 11 april 2017

En sarkastisk applåd blir kostsam för Barcelona och Neymar. Den brasilianske superstjärnan har stängts av tre matcher i den spanska ligan, och missar bland annat stormötet med Real Madrid den 23 april.

Neymar fick rött kort - hans första i Barcelona - efter två varningar i helgens förlustmatch mot Malaga. Men förutom den automatiska avstängningen stängs han av i ytterligare två matcher för att ha riktat en ironisk applåd till domarteamet när han lämnade planen.

Annons

Det första gula kortet fick han för att ha fördröjt spelet genom att knyta sina skosnören i samband med en frispark. Och det andra för en tackling mot Malagas Roberto Rosales.

Barcelona förväntas överklaga avstängningen.

Förutom matchen mot Real missar Neymar mötena med Real Sociedad och Osasuna. Real Madrid toppar La Liga, tre poäng före "Barça", och har dessutom en match mindre spelad.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons