GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ogier i ledningen i svenska rallyt

Svenska rallyt är i gång - och med en världsmästare i tidig ledning. Fransmannen Sébastien Ogier, som inför tävlingen riktat kritik mot rallyts grussträckor, var snabbast på de två första specialsträckorna. Ledningen till tvåan Andreas Mikkelsen, Norge, är 6,9 sekunder.(TT)
Publicerad 12 februari 2016

Svenska rallyt är i gång - och med en världsmästare i tidig ledning. Fransmannen Sébastien Ogier, som inför tävlingen riktat kritik mot rallyts grussträckor, var snabbast på de två första specialsträckorna. Ledningen till tvåan Andreas Mikkelsen, Norge, är 6,9 sekunder.

Och förhållandena på rallyvägarna har varit bra inledningsvis.

””

En som har det tuffare är Jari-Matti Latvala. Finländaren fick problem med drivaxeln under första sträckan, och är redan mer än två minuter efter Ogier.

””

På grund av den milda vintern i Värmland är årets svenska rally förkortat. I dag körs totalt sex specialsträckor.

TT

Läs mer