Annons
Nyheter

Olsen van vid lite att göra

Med insatsen mot Nederländerna visade Robin Olsen att saknaden efter Andreas Isaksson inte behöver bli så stor. Men nu väntar något helt annat, i de "enklare" motståndarna Luxemburg och Bulgarien. - Jag är väl lite van vid den typen av matcher, säger Olsen.(TT)
Publicerad 5 oktober 2016

På många sätt förvaltar FC Köpenhamnmålvakten Olsen Isakssons arv väl. Precis som sin föregångare mellan de blågula stolparna bjuder han på krassa konstateranden på skånska och drar inte på smilbanden i onödan. Och trots att han lovordades från de flesta håll efter 1-1 mot Nederländerna så vill han inte gå med på att han är den givne ettan i målet när Janne Anderssons landslag nu fortsätter VM-kvalresan.

””

Ska vara alert

Annons

Gruppspelet inleddes överraskande med 1-1 borta mot Porto och följdes upp av 4-0 hemma mot Brügge.

””

Han lär inte få lika mycket att göra på Josy Barthel-stadion i Luxemburg på fredag kväll som han hade mot Nederländerna.

””
””

Se upp i djupled

Luxemburg överraskade många genom att göra tre mål mot Bulgarien - i en match Bulgarien till slut ändå vann med 4-3 - i sin kvalpremiär. Samtliga tre mål kom via djupledsbollar mot ett högt stående bulgariskt försvar.

””

Samtliga spelare var med och tränade för fullt när Sverige genomförde sin sista träning på svensk mark inför avresan mot Luxemburg på onsdagskvällen.

Robin Olsen är nöjd med hur samarbetet med backlinjen fungerade i den senaste matchen.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons