Annons
Nyheter

Roger Melin ny tränare i Brynäs

För 18 år sedan ledde han Brynäs till SM-guld. Nästa säsong är Roger Melin tillbaka som huvudtränare i Gävleklubben, som just nu gör upp med Frölunda i den ena SM-semifinalen. Sedan tidigare var det klart att nuvarande tränaren Thomas Berglund lämnar klubben efter säsongen.(TT)
Publicerad 10 april 2017

För 18 år sedan ledde han Brynäs till SM-guld. Nästa säsong är Roger Melin tillbaka som huvudtränare i Gävleklubben, som just nu gör upp med Frölunda i den ena SM-semifinalen. Sedan tidigare var det klart att nuvarande tränaren Thomas Berglund lämnar klubben efter säsongen.

"Det känns mycket bra att vi lyckats knyta till oss en av Sveriges bästa hockeytränare. Med Roger vid rodret ska Brynäs IF fortsätta att utveckla vårt positiva spel som innebär en fartfylld och energifylld hockey", säger Brynäs sportchef Stefan Bengtzén i ett pressmeddelande.

Annons

Roger Melin, 60, kommer närmast från hockeyallsvenska AIK och har tidigare tränat bland annat Färjestad, Linköping och Frölunda.

"Det känns fantastiskt, jag ser fram emot uppdraget. Brynäs IF står i dag för en av SHL:s mest moderna sätt att spela hockey", säger Roger Melin i pressmeddelandet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons