GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rosenqvist kör Indy Lights

I fjol blev han som förste svensk Europamästare i formel 3. Nu har Felix Rosenqvist gjort klart med årets utmaning: Indy Lights, serien under Indy Car, i USA. 24-åringen har skrivit på för stallet Belardi Auto Racing. "Det är en stor variation av banor och en bil man får brottas lite med, och det gillar jag.(TT)
Publicerad 23 februari 2016

I fjol blev han som förste svensk Europamästare i formel 3. Nu har Felix Rosenqvist gjort klart med årets utmaning: Indy Lights, serien under Indy Car, i USA. 24-åringen har skrivit på för stallet Belardi Auto Racing.

"Det är en stor variation av banor och en bil man får brottas lite med, och det gillar jag. Det blir säkert ganska annorlunda att tävla på den här sidan av världen, men samtidigt en riktigt spännande utmaning", säger han i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet kommer Rosenqvists Indy Lights-tävlingar kombineras med ytterligare uppdrag i Europa.

"De sista detaljerna kommer att presenteras om några dagar, men en sak kan jag lova redan nu: det här blir min mest fullspäckade säsong hittills."

TT

Läs mer