Annons
Nyheter

Snygg slutpunkt för Stenson

Två segrar, tre förluster - efter en snygg avslutning mot Jordan Spieth. Det blev Henrik Stensons eget facit i Europas Ryder Cup-förlust. - Jag är ganska nöjd med veckan, säger han. Det blev ingen ny europeisk mirakelvändning, utan i stället ett tronskifte i Ryder Cup.(TT)
Publicerad 2 oktober 2016

Det blev ingen ny europeisk mirakelvändning, utan i stället ett tronskifte i Ryder Cup. USA behöll greppet som man kopplade redan under fredagsförmiddagen och tog sin första seger sedan 2008.

””

Han gjorde i alla fall allt han kunde för att skapa ett drama under söndagens singelspel. Han spelade sin allra bästa golf när Jordan Spieth besegrades med 3/2. Den svenske världsfemman kopplade greppet med tre birdies på fyra hål under mitten av rundan.

””
””
Annons

Två poäng

Henrik Stenson var en av fem spelare i det europeiska laget som fick spela samtliga fem matcher. Hans facit blev negativt, två poäng av fem möjliga, trots att spelet egentligen lovade mer.

””
””

"Fantastisk vecka"

Efter en makalös säsong, med seger i British Open och silver i OS, har 40-åringen njutit av veckan i solen på Hazeltine. Man kan säga mycket om den högljudda om omdiskuterade amerikanska publiken i Minnesota, men den har varit med och bidragit till att skapa en enorm stämning under de tre Ryder Cup-dagarna.

””
””

För Stenson, som vilade sitt slitna knä i tre veckor inför Ryder Cup, väntar nu lite mer vila innan han gör sina sista tävlingar för säsongen.

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons