Annons
Innehåll från C4 Energi

Familjen Nyberg i Hammarslund valde fjärrvärme

Idag är det vanligt att streama tv-kanaler och leasa sin bil, för att det är enkelt och bekvämt. Att värma upp huset med fjärrvärme fungerar på samma sätt. Det är tryggt, driftsäkert och enkelt installerat och man behöver aldrig vara rädd för att varmvattnet ska ta slut.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

För Fanny Nyberg med familj blev fjärrvärme det självklara valet. Hösten 2017 flyttade Fanny och Nino till sitt drömhus i Hammarslund. Huset byggdes 1909 och ganska snabbt förstod de att det nuvarande värmesystem från 2002 behövde bytas ut.

- Två gånger stod vi utan värme och varmvatten. Värmesystemet klarade inte av de kalla vintrarna och eftersom huset är gammalt så märktes det snabbt. Att duscha sina småbarn i kallvatten är inte det roligaste, säger Fanny.

Familjen fick upp ögonen för fjärrvärme när man började gräva för att lägga ner ledningar i gatan. Grannar berättade om alla fördelar, såsom väldigt smidigt och att värmeväxlaren i den redan kompakta tvättstugan skulle ta minimalt med yta. Familjen valde fjärrvärme och trivs med sitt val som kräver minimalt med underhåll. Vilket gör att familjen kan lägga tid på annat, såsom renovering av huset.

Foto: Sandra Müllerström

- Det är lyxigt och ger en frihetskänsla att någon annan ansvarar för att leverera värmen till vårt hus. Vi behöver aldrig vara oroliga för att varmvattnet ska ta slut eller att något går sönder, säger Fanny.

Med trygghetsavtalet finns möjlighet till jour dygnet runt och via en sms-tjänst kan kunder följa leveransen i sitt område. Installationen går också enkelt om man, som Fanny och Nino, bor i ett område där ledningar redan är framdragna.

Kontakta oss på C4 Energi för att få veta mer om du har möjlighet till fjärrvärme.

Familjens topp fördelar med fjärrvärme

Bekvämt

Tar lite plats,

Obegränsat med varmvatten

Miljövänligt och tyst.

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se