Annons

Allsång i Folkets park

På onsdag den 5 augusti är det dags för årets allsång i Bromölla Folkets park. Allsången leds av Elisabeth Radeklev med "pojkarna" och Ingmar Valdermarsson med PRO-kören. Medverkar gör också bland andra Rebecca Lennartsson och Sallie Jönsson.
Bromölla • Publicerad 3 augusti 2009
080730. Allsång i Bromölla Folkets park. Rebecca Lennartsson rörde publiken med sin version av Christina Aguileras "Hurt". Bild: Willy Alm
080730. Allsång i Bromölla Folkets park. Rebecca Lennartsson rörde publiken med sin version av Christina Aguileras "Hurt". Bild: Willy AlmFoto: 
080730. Allsång i Bromölla Folkets park. PRO-kören gav allsången ett extra lyft. Bild: Willy Alm
080730. Allsång i Bromölla Folkets park. PRO-kören gav allsången ett extra lyft. Bild: Willy AlmFoto: 

– Vi kommer att blanda nytt och gammalt och självklart blir det Taube. Det har kommit jättemycket folk tidigare. Även om det inte blir lika många som förra året när Sanna Nielsen var där förväntar vi oss att det kommer ett par hundra personer, säger Elisabeth Radeklev som varit allsångsledare sedan starten för tre år sedan.

Allsången börjar klockan 18.

Jenny Persson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons