Annons

Årets bild 2003

Bromölla • Publicerad 7 januari 2004
Discokvartetten Alcazar var årets affischnamn vid sommarens Bromölladagarna. Många hade kommit för att titta på Anderas Lundstedt, Tess Markel, Annikafiore Johansson och Magnus Carlson. De flesta tittade nog mest på en något framtung och höggravid Tess Markel, som trots sin mage klarade dansstegen med glans. – Det har gått jättebra, jag har tyckt om att röra på mig, det har bara varit skönt jämfört med att sitta här på turnébussen mellan spelningarna, berättar Tess, just från bussätet, för Kristianstadsbladet. PETER ÅKLUNDH
Discokvartetten Alcazar var årets affischnamn vid sommarens Bromölladagarna. Många hade kommit för att titta på Anderas Lundstedt, Tess Markel, Annikafiore Johansson och Magnus Carlson. De flesta tittade nog mest på en något framtung och höggravid Tess Markel, som trots sin mage klarade dansstegen med glans. – Det har gått jättebra, jag har tyckt om att röra på mig, det har bara varit skönt jämfört med att sitta här på turnébussen mellan spelningarna, berättar Tess, just från bussätet, för Kristianstadsbladet. PETER ÅKLUNDHFoto: 
SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons