Annons

Brett musik- och teaterutbud i höst

Variationen är stor när nu Bromölla musik- och teaterförening presenterar sitt höstprogram. Musikal blandas med jazz och komedi. Men någon särskild av höstens fem föreställningar vill Gertrud Norderyd, ordförande i Bromölla musik- och teaterförening, inte framhäva.
Bromölla • Publicerad 20 augusti 2009
Jan Lundgren jazzar med Georg Riedel. Bild: Ronnie Smith
Jan Lundgren jazzar med Georg Riedel. Bild: Ronnie SmithFoto: 

– Variationen är styrkan. Sedan är det förstås roligt att vi får hit My Holmsten som till exempel inte kommer till Kristianstad och Jan Lundgren som inte heller kommer att vara i trakten under hösten, säger hon.

Pianisten Jan Lundgren och Georg Riedel på kontrabas, som komponerat musiken till Astrid Lindgrens texter, inleder programmet med jazzkonsert den 12 september i Ivetofta kyrka. Den 22 september ger My Holmgren monologen "In the garden" på biblioteket i Bromölla. Malmö Opera återvänder till Bromölla med en ny Sing alongföreställning där publiken får sjunga lika mycket som aktörerna. Föreställningen med fokus på "My fair lady" och "Sound of music" ges den 23 oktober på Humlescenen. Den 12 november spelar Regionteatern Blekinge Kronoberg komedin "En fröjdefull jul" på humlescenen.

Höstprogrammet avslutas den 26 november på biblioteket i Bromölla med "Mannen från Malmberget" som är en monolog med Göran Forsmark.

Jenny Persson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons