Annons

En hjälpande hand

Bromölla • Publicerad 12 januari 2004
Goa Vänner i Bromölla har funnits i ungefär ett år och intresset för att få ett besök eller sällskap till till exempel läkaren är stort. Strax före jul besökte Kristianstadsbladet Inga Fasth i Bromölla tillsammans med PRO:s Goa Vänner Inge Svensson och Ingrid Truedsson. Goa Vänner har gjort att Inga Fasth kunnat åka in till Kristianstad och några besök på pensionärsbion har det också blivit. BILD: PETER ÅKLUNDH
Goa Vänner i Bromölla har funnits i ungefär ett år och intresset för att få ett besök eller sällskap till till exempel läkaren är stort. Strax före jul besökte Kristianstadsbladet Inga Fasth i Bromölla tillsammans med PRO:s Goa Vänner Inge Svensson och Ingrid Truedsson. Goa Vänner har gjort att Inga Fasth kunnat åka in till Kristianstad och några besök på pensionärsbion har det också blivit. BILD: PETER ÅKLUNDHFoto: 
SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons