Annons

Alla trollkarlar genomskådas till sist – även SD:s

Förtrollningen är bruten. Alla vet att trollkarlar för eller senare genomskådas och nu har vi fått kalla fakta på bordet.
SD-skandalen • Publicerad fredag 00:00
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Jag har ibland på min facebooksida fått inlagt några av dessa inlägg och förstås tagit bort dem förfärad över det språkbruk och de bilder som använts.”, berättar Lars-Ivar Eriksson (C).
”Jag har ibland på min facebooksida fått inlagt några av dessa inlägg och förstås tagit bort dem förfärad över det språkbruk och de bilder som använts.”, berättar Lars-Ivar Eriksson (C).Foto: Mikael Persson

Det många visste eller anade har nu blivit offentligt. Desinformation och nidbilder på politiker har systematiskt spridits genom anonym konton på social medier. Detta har skett genom SD:s kommunikationsavdelning och det vore klädsamt om Jimmie Åkesson kunde pressa fram en ursäkt istället för att låtsas ovetande och förklara det som skett som humor.

Jag har ibland på min facebooksida fått inlagt några av dessa inlägg och förstås tagit bort dem förfärad över det språkbruk och de bilder som använts. Detta är inte humor utan trakasserier och angrepp på det demokratiska samhället.

Annons

Inom kyrkopolitiken och övriga politiska områden har jag under flera år haft goda samtal med SD företrädare och ni har ofta talat om etik och moral. Antar att även ni börjar tvivla på förtrollningen och skall SD i fortsättningen vara ett respekterat parti så är det dags att vakna upp nu!

Lars-Ivar Ericson (C)

”Antar att även ni börjar tvivla på förtrollningen och skall SD i fortsättningen vara ett respekterat parti så är det dags att vakna upp nu!”
Annons
Annons
Annons
Annons