Annons

Är styret bra eller kasst? – dags att se möjligheterna

Människan har en superkraft, är vi tillräckligt motiverade löser vi det mesta. Hjälps man dessutom åt, blir resultatet ännu bättre och man har kul på vägen.
Publicerad 24 februari 2024 • Uppdaterad 25 februari 2024
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Krögaren och entreprenören Martin Nygren i Kristianstad engagerar sig i fallet med Åhus Seaside.
Krögaren och entreprenören Martin Nygren i Kristianstad engagerar sig i fallet med Åhus Seaside.

Ett lösningsorienterat tänk är grundläggande och förmågan att prestigelöst se möjligheterna. Addera en inkluderande kommunikation så är vi snart alla kompisar.

Detta är applicerbart både som entreprenör/företagare och inom politiken. Vägen framåt är tillsammans, oavsett partitillhörighet, då är vi starka och kan åstadkomma positiva förändringar.

Annons

Hade varit jävligt coolt om Kristianstad kommun toppade världsrankingen för hur man jobbar lösningsorienterat. Att vi uppmuntrar entreprenörskap och stöttar företagare som vågar satsa trots tuffa tider. Signalvärdet kan vara avgörande för att stora och små företag ska våga etablera sig.

Styret får gärna visa hur motiverade de är genom att starta med en konstruktiv lösning för Åhus Seaside. Ett positivt avstamp inför kommande års nyligen aviserade satsningar. Vi är många som gärna hyllar de som vågar och vill. Framåt och uppåt!

Martin Nygren

”Hade varit jävligt coolt om Kristianstad kommun toppade världsrankingen för hur man jobbar lösningsorienterat.”
Annons
Annons
Annons
Annons