Annons

Bojkotta Kina – och hjälp Ukraina!

Enligt Guo Shuqin, ordförande för China Banking and Insurance Regulatory, kommer Kina inte att stödja finansiella sanktioner mot Ryssland.
Sanktioner • Publicerad 7 mars 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Eftersom Kina inte avser att införa sanktioner mot Ryssland bör vi bojkotta Kina, skriver debattören.
Eftersom Kina inte avser att införa sanktioner mot Ryssland bör vi bojkotta Kina, skriver debattören.Foto: Lee Jin-man

De kommer att fortsätta med normala ekonomiska och handelsmässiga kontakter, då enligt honom de sanktioner som västländerna har lanserat mot Kinas ekonomi så här långt inte haft någon signifikant effekt.

”Överlag kommer de inte att ha mycket effekt (på Kina) ens i framtiden”, sade Guo Shuqing (publicerad Privata Affärer 2022-03-02).

Annons

Kina tar inte sitt ansvar i Ukrainafrågan. Skall då vi som bor i Sverige och övriga världen gynna en diktator i Kina genom att köpa deras bilar, solfångare och andra varor?!

”Är det ett arv som vi önskar våra barn!? Tänk till och var inte så kortsiktigt egoistiska!”

Taiwan står på tur! Europa nästa? Vill du medverka till att hjälpa Kina ekonomiskt skall du naturligtvis fortsätta med detta!? Som tack får kanske vi i den fria världen finna oss i samma helvete som Ukraina gör just nu. Är det ett arv som vi önskar våra barn!? Tänk till och var inte så kortsiktigt egoistiska!

Jag lider med Ukrainas president och hela folket. Att det finns en sån person som Volodymyr Zelenskyi är fantastiskt! Hjälp honom så hjälper vi även våra barn till en bättre framtid! Genom att vägra köpa Kinaprylar.

Folket i Ryssland och Kina kommer snart att resa sig mot sina så kallade ledare. Nu får det vara nog!

Kenneth Nilsson, Bromölla

Annons
Annons
Annons
Annons