Annons

Du är viktig och behövs för att skapa trygghet och värme

Oavsett om du är kommundirektör, tar hand om våra äldre, våra barn och unga eller du städar i kommunens lokaler så är du en viktig person för invånarna i Hässleholms kommun. Det är du som ger tryggheten, värmen och omtänksamheten för oss som bor i kommunen, skriver Joachim Fors (S), vice ordförande i Hässleholms personalutskott.
Arbetsliv • Publicerad 15 december 2020
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Många gör mycket för Hässleholm och kommunens invånare.
Många gör mycket för Hässleholm och kommunens invånare.Foto: Sandra Jakobsson

Det är ditt jobb att se till så vår kommun fungerar som den ska. Vi socialdemokrater uppskattar din insats för att göra vår kommun till en bättre kommun att leva, bo och utvecklas i. Det här året är inte som andra år, det känner alla till. Då har din insats för att upprätthålla tryggheten och omvårdnaden satts på prov oavsett vilket jobb du har i vår kommun. Alla är drabbade, alla måste göra lite mer än normalt och vår uppfattning är att alla har gjort sitt bästa för våra kommuninvånare.

”På kommunstyrelsen den 9 december beslutades att alla anställda i Hässleholms kommun ska få en lite extra uppskattning för insatsen man hittills har gjort under detta annorlunda år.”

På kommunstyrelsen den 9 december beslutades att alla anställda i Hässleholms kommun ska få en lite extra uppskattning för insatsen man hittills har gjort under detta annorlunda år. Alla politiska partier utom Folkets väl med Björn Widmark i spetsen tycker att du ska få en extra uppskattning för din insats. Widmark hävdar att kommunen kommer gå i konkurs om vi uppskattar vår personal, Socialdemokraternas uppfattning är din insats är viktigt, speciellt när det är som det är i världen just nu, samt att vi har koll på siffrorna, kommunen kommer inte gå i konkurs.

”Jag tar på mig det uppdraget med glädje och kommer fortsätta att uppskatta och uppmuntra Hässleholms kommuns viktigaste personer ...”
Annons

Björn Widmark har i en intervju utsett mig till sin värsta politiska motståndare, det tycker jag är bra. Om han inte är beredd att uppskatta vår personal så är jag beredd att vara din värsta motståndare. Jag tar på mig det uppdraget med glädje och kommer fortsätta att uppskatta och uppmuntra Hässleholms kommuns viktigaste personer, du som anställd i Hässleholms kommun.

Joachim Fors (S), Vice ordförande i Personalutskottet

Annons
Annons
Annons
Annons