Annons

En fantastisk skola med god mat och bra service

Angående Norra Skånes artikel 240214 om restaurangskolan i Hässleholm, så skulle jag vilja lyfta fram de elever som går där, de som har gått där och de lärare som arbetar på programmet. Vilket fantastiskt jobb de gör!
Restaurangskolan i Hässleholm • Publicerad 15 februari 2024
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Restaurangskolan i Hässleholm. Noomie Andersson och Tea Spenninge fixar dessert. Skolan och eleverna får beröm av skribenten.
Restaurangskolan i Hässleholm. Noomie Andersson och Tea Spenninge fixar dessert. Skolan och eleverna får beröm av skribenten.Foto: Sofia Åström

Jag har under 15 år besökt restaurangskolan kontinuerligt och sett utvecklingen på eleverna. I början har de flesta varit blyga och lite osäkra, men som de har växt och självförtroendet med dem. Vilka fantastiska unga människor och vilka maträtter som tillagats. Helt otroligt. Miljön har jag alltid upplevt som välstädad, snyggt dukat med linnedukar och levande ljus. Jag besökte dem även idag och då jag att de har nya kylar, men det stod det inget om i tidningen.

Restaurangskolan i Hässleholm håller en väldigt hög standard och det är väldigt synd om programmet plockas bort.

Annons

Det är tråkigt att Kb/NSk skriver detta precis samma vecka som gymnasievalet ska vara inne. Hoppas att ni som sökt/tänkt söka till Hässleholm gör det och att politikerna kan få upp ögonen för de miljöproblem som finns och åtgärda detta, så att inte elever och lärare blir drabbade.

Politikerna i Hässleholms kommun borde också boka in ett besök på restaurangskolan, ni lär inte bli besvikna på mat, service och komfort.

Hässleholm borde vara stolta över sin restaurangskola. Jag önskar själv att vi i Östra Göinge kommun hade en lika fin.

Karin Landin Sandberg

Stammis på restaurangskolan i Hässleholm

”Restaurangskolan i Hässleholm håller en väldigt hög standard och det är väldigt synd om programmet plockas bort.”
Annons
Annons
Annons
Annons