Annons

Företagsklimatet kan förbättras – det jobbar vi vidare med

Replik på ”Uselt för lokala näringslivet trots geografiska fördelar”, 29 december.
Tillväxt • Publicerad 8 januari 2023
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Politikerna i Hässleholms kommun jobbar vidare för att förbättra företagsklimatet, skriver tre toppolitiker.
Politikerna i Hässleholms kommun jobbar vidare för att förbättra företagsklimatet, skriver tre toppolitiker.Foto: Johan Nilsson/TT

BBH Andreasson har i en insändare synpunkter på att vi kommunal- och oppositionsråd lyfter fram tillväxten i kommunen efter Synas rapport om kommunernas tillväxt, där det visas att det går bra för Hässleholm.

”Företagsklimatet kan absolut förbättras i Hässleholm och det jobbar vi i politiken vidare med.”

Syftet med att vi ville lyfta upp detta glädjande resultat var just för att visa att vi har väldigt duktiga och driftiga företagare och tack vare deras goda arbete hamnar Hässleholm på en hedrande åttondeplats. Företagsklimatet kan absolut förbättras i Hässleholm och det jobbar vi i politiken vidare med. Servicen till företagen och förmågan hos kommunen att fungera som smörjmedel ska förbättras, vilket kan underlätta för företagen i de frågor där kommunen är inblandad. Det arbetet pågår för fullt.

Annons

Vi tror att BBH Andreasson kan instämma med oss i att det är viktigt att belysa alla goda krafter och skeenden i vår fina kommun för att visa att Hässleholm är en bra kommun att både bo och verka i. Det var det vi ville belysa.

Hanna Nilsson (SD)

Lina Bengtsson (M)

Lena Wallentheim (S)

Annons
Annons
Annons
Annons