GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hur stor är familjen?

Publicerad 5 april 2020
Detta är en insändare i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Vi fixar det här om vi hjälps åt.
Vi fixar det här om vi hjälps åt.
Foto: Mikael Fritzon/TT

Coronakris

Ja, det beror på. Om mitt barn kivar med sitt syskon så omfattar familjen endast en person. Om en utomstående hotar ett av mina barn så kommer dom att tillsammans att möta hotet. Familjen har blivit större. Om jorden skulle bli hotat av utomjordingar så skulle Ryssland och Amerika att sluta att tjafsa. Familjen har omfattat hela jorden. Just nu omfattar familjen hela Sverige. Vi fixar det här om vi hjälps åt.

Tack alla ni som kämpar med det här.

Tommy Jönsson

Åhus

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.