Annons

L en politisk kraft – inga skitkastare

Håkan uppmärksammar läsarna på att han har läst alla insändare från oss i Liberalerna och att det enda vi gör är kasta skit på andra partier (SD).
Politik i Hässleholm • Publicerad 8 juni 2024
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Thomas Haraldsson gruppledare för Liberalerna i Hässleholm.Foto: Sofia Åström

Svar till Håkan från det gnälliga partiet

Vi har snabbt kollat igenom det senaste årets politiska initiativ från oss och flera är publicerade i denna tidning som insändare. Vi driver bland annat frågor om att sälja stadshuset och bygga bostadsrätter istället, laga bron i Vanneberga, säga nej till anmälningsplikt för skol- och vårdpersonal.

Annons

Därutöver inlägg om fler skolböcker och färre skärmar, jämställdhetsarbete, läget i kommunen med anledning av segregationsbarometern. Vi har också skrivit om att företagande är en motor i kommunen, och gjort inlägg om att låta Kyrkskolan utvecklas av privata aktörer.

SD var föremål för vår uppmärksamhet i samband med Vikingagate för mer än ett år sedan, där vi uttalade att höga krav på att agera föredömligt bör ställas på de främsta företrädarna. Det man begär av sina underställda är det minsta man behöver göra själv.

Den standard styret sätter genomsyrar hela organisationen. Du får gärna precisera på vilket av detta som var att kasta skit på SD. Vi drivs av att vara en konstruktiv politisk kraft i Hässleholm och tar gärna frågor och kritik på våra förslag men din insändare om att vi inte driver politiska frågor, grundar sig på fria fantasier.

Thomas Haraldsson (L)

Gruppledare

Maria Hortlund (L)

Ordförande

Liberalerna Hässleholm

”Du får gärna precisera på vilket av detta som var att kasta skit på SD.”
Annons
Annons
Annons
Annons