Annons

M plockar russinen ur samhällskakan

Rätt ska vara rätt.
Utveckling • Publicerad 7 september 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Om Lars Johnsson ska ta åt sig äran för de saker som blivit bättre måste han med samma logik också ta skulden för det som blivit sämre, resonerar debattören.
Om Lars Johnsson ska ta åt sig äran för de saker som blivit bättre måste han med samma logik också ta skulden för det som blivit sämre, resonerar debattören.Foto: Bengt-Inge Schölin

Moderater, läs Lars Johnsson, vill gärna slå sig för bröstet och ta åt sig äran över vad som hänt senaste mandatperioden. Detta oavsett om det är moderata förslag eller moderaternas agerande eller pådrivande som gjort saker och ting möjliga i Hässleholms kommun.

Det kan vara frukter planterade för flera perioder sedan eller andra partiers frågor som han nu skördar och försöker stråla sig i glansen av beslut som är bra för Hässleholm.

”Med Johnssons sätt att resonera är han även ansvarig för negativa saker i vår kommun.”
Annons

Men med Johnssons sätt att resonera är han även ansvarig för negativa saker i vår kommun: 
Sprängningar, skjutningar stöldvåg efter stöldvåg av bildelar och verktyg och alla dessa dieselstölder! Ja listan med saker som upprör oss hässleholmare är ganska lång! Men att jag skulle peka ut Lars Johnsson som ensam ansvarig för dessa hemskheter är för mig lika främmande som att ge samma politiker kredit för allt positivt som privata aktörer, näringsidkare eller andra politiker gemensamt uträttat med Hässleholms bästa för ögonen.

Anders Wallentheim , socialdemokrat

Annons
Annons
Annons
Annons