Annons

Moderaterna behöver ett annat fokus

Intressant reportage om det nya toppnamnet i Moderaterna i Hässleholm i lördagens Kb/NSk.
Val 2022 • Publicerad 3 maj 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Insändarskribenten är inte nöjd med de huvudfrågor som Lina Bengtsson (M) (bilden) presenterar för kommunpolitiken i Hässleholm.
Insändarskribenten är inte nöjd med de huvudfrågor som Lina Bengtsson (M) (bilden) presenterar för kommunpolitiken i Hässleholm.Foto: Simon Rehnström

De angivna tre huvudfrågorna som anges av Lina Bengtsson är skola, vård och omsorg. Viktiga frågor naturligtvis, dock utgör alla tre områden kostnadssidan för en kommun.

Att inte lyfta upp frågor såsom företagande och andra viktiga frågor som främjar intäktssidan oroar mig som moderat väljare. Skola, vård och omsorg som huvudfokus ger mer intryck av annat partiprogram än Moderaterna.

”För att få en kommun i god balans krävs ett betydligt större fokus på företagande än vad som bedrivits under nuvarande mandatperiod.”

För att få en kommun i god balans krävs ett betydligt större fokus på företagande än vad som bedrivits under nuvarande mandatperiod och tyvärr känns det inte som att detta fokus kommer att ändras med Lina Bengtsson vid rodret i Moderaterna.

Orolig moderat väljare

Annons
Annons
Annons
Annons