Annons

PK-förståsigpåarna borde ha lyssnar på våra varningar

Det är först när en vit svensk blivit mördad som vissa vaknat upp”. Men vi hade länge sett ett stort problem komma. Sedan blev våldet värre och vi varnade. Vi gråter inte över Einàr. För våra tårar är slut sen länge.
Samhällsutveckling • Publicerad 8 november 2021
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Graffiti till minne av artisten Einàr på P-huset Anna i Malmö.
Graffiti till minne av artisten Einàr på P-huset Anna i Malmö.Foto: Johan Nilsson/TT

Sen rapparen Einàr blev skjuten har flera skribenter på våra stora tidningar skrivit ungefär samma sak.

Att det är först när en vit svensk blivit mördad som " vi" vaknat upp. Och jag retar mig så på dessa skitförnumstiga politiskt korrekta förståsigpåare som alltid lyckas vända på allting.

Annons

Nej VI har vaknat för länge sedan! VI reagerade redan för 20 år sedan när antalet våldtäkter ökade kraftigt. Då fick vi höra, av ER att det var bara anmälningsbenägenheten som ökat, i själva verket ökade inte det egentliga antalet.

Vi varnade också när bilbränderna började bli en hobby i förorterna. Vi såg ett stort problem komma. Men då sa NI att det var bara uttråkade ungdomar som inte hade några fritidsgårdar, det var inget stort samhällsproblem.

De skulle säkert tröttna på sina lekar och bli nyttiga medborgare, om vi bara bjöd på pizza och delade ut armband med texten "bränn inga bilar".

Eller var det "våldta inte din kompis"? Eller "förnedringsråna inte dina skolkamrater"? "Tafsa inte på flickor", ja så var det nog.

Metoo hade alla svaren. Black Lives Matters också. De visste minsann varför det ser ut som det gör i världen. Det var vi vita som är problemet! Alla problem härstammar från "strukturell rasism".

Jodå. Att vi i Sverige inte har, och aldrig har haft någon strukturell rasism verkar de inte förstå. Det är ju så praktiskt att kunna skylla alla sina tillkortakommanden på andra. På "den onda rasen".

”De skulle säkert tröttna på sina lekar och bli nyttiga medborgare, om vi bara bjöd på pizza och delade ut armband med texten "bränn inga bilar".”

Sedan blev våldet värre och vi varnade.

Då fick vi höra, återigen av ER, att vi har aldrig varit tryggare. Kriminologer visade statistik och påstod att allt var faktiskt mycket värre förr. På 1600-talet!

När vi protesterade mot det mångkulturella samhällsexperimentet som landet utsattes för fick vi höra att det kostade inte mer än ett Netflixabonnemang och en pizza.

Hur mycket blod ett Netflixabonnemang är värt fick vi dock aldrig ett svar på. VI grät när ett litet barn dödades av en handgranat.

Annons

NI förklarade att risken att det skulle drabba oss var "väldigt liten". VI grät floder när en flicka och flera vuxna blev nedmejade av en galning mitt i Stockholm.

NI försökte tona ner det hela och tyckte inte det klassade som terrorism. Mannen hade ju agerat ensam och det fanns inga kopplingar till IS eller Al-Qaida, så det var väl inte så mycket att orda om.

VI började få nog när en tolvårig flicka sköts ihjäl utanför ett gatukök. Men återigen fick vi höra att det var rena slumpen, shit happens liksom. Vi hade ingen anledning till oro. Flickan var bara på fel plats vid fel tillfälle.

När gängen började skjuta ihjäl varandra på allvar fick vi höra att det var egentligen den svenska medelklassens fel. Deras festknarkande var grunden till hela narkotikaproblemet. Det var DOM som finansierade hela knarkhandeln. De stackarna som importerade och sålde knarket var bara offer för partyknarkarnas begär. Det är ERT fel fick vi höra.

”Hur mycket blod ett Netflixabonnemang är värt fick vi dock aldrig ett svar på.”

Skyll inte på langarna, det kunde man möjligtvis göra förr, innan de utländska gängen tog över hela marknaden.

Förr, när det var svenskar som sålde skiten var det hänsynslösa typer som bara ville tjäna lätta pengar. Men nu är det ju skillnad, det måste ju vem som helst förstå.

Invandrare kan aldrig klandras, bara svenskar. Vi har fått höra så många ursäkter, bortförklaringar, bagatelliseringar och konstiga analyser de senaste 20 åren att man baxnar. Och alla går ut på samma sak. Om det är invandrare som begår brott så är det socioekonomiska orsaker.

Det är egentligen ditt och mitt fel. Det är samhället som svikit dessa, i grunden helyllekillarna!

Så sent som förra veckan satt det en stolle i tv och skulle ge sin analys på varför Sverige är i topp i Europa när det gäller våld. Ja, för nu kan de inte låtsas längre.

”När tyskarna skrev om det kritiska läget i Sverige kunde inte ens Jerzy Sarnecki trolla bort siffrorna.”

När tyskarna skrev om det kritiska läget i Sverige kunde inte ens Jerzy Sarnecki trolla bort siffrorna. Och vad blev då analysen från den statsutskickade "experten"?

Annons

Jo, det är OTUR! Vi har helt enkelt bara ett enormt oflyt.

Det är förklaringen till alla bilbränder, våldtäkter, explosioner, förnedringsrån och dödsskjutningar.

Svenskarna är världens mest otursförföljda folk. Där har ni förklaringen mina vänner.

Och så skjuts Einar. Och plötsligt vaknar NI! Ni som i åratal har tonat ner våldet. Men nu kom det lite väl nära er, eller hur?

Einars mor är en känd skådespelare. Han är uppvuxen i ERA kvarter! En person som NI hyllat i era tidningar och gett fina priser. Då drog ni öronen åt er, eller hur?

För det kan väl inte vara det faktumet att han var en vit svensk som fick er att vakna? Gud förbjude. Ni är väl inte rasister?

Men VI gråter inte över Einar. För våra tårar är slut sedan länge.

Och VI anser att Einar var en vanlig kriminell. Som man sår får man skörda.

Vi sparar vår empati till de verkligt oskyldiga. Ni vet, de som NI struntat i under alla dessa år. För vi är avtrubbade vid det här laget.

Vi orkar inte gråta över en överklassgangster från Östermalm bara för att några kulturjournalister hyllat hans texter.

Annons

Någon jämförde honom med Dylan. Borde man inte byta yrke då? Björn Sjöberg, Everöd.

Björn Sjöberg, Everöd

Här saknas innehåll

Annons
Annons
Annons
Annons