Annons

Uppviglande idioter ska ut ur landet fortast möjligt

Sverige och dess rättsvårdande system får bekänna färg när folk inte uppträder som våra lagmän och politiker har förväntat sig. Vi är troligtvis det naivaste landet på jordens yta.
Provokationer • Publicerad 3 februari 2023
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Rasmus Paludan hämtas med båt efter att han bränt ett exemplar av koranen.
Rasmus Paludan hämtas med båt efter att han bränt ett exemplar av koranen.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Det måste vara grava fel på rättssystemet när man straffas hårdare för att köra utan bilbälte, jämfört med att utlösa nationell/internationell kris på grund av att en kompasslös dansk/svensk utnyttjar den svenska yttrandefriheten på ett sätt som kommer att kosta Sverige fler miljarder än vad de flesta kan räkna. Det finns även reell möjlighet för terrorhandlingar mot Sverige.

”Jag är inte beredd att betala skatt för sådana idiotiska händelser, oavsett om det kallas för yttrandefrihet.”

Dessutom bjöd ju staten genom polisen på beskydd och båträddning av Paludan från aggressiva oliktänkande utanför Turkiets ambassad, efter att han återigen smädat alla jordens muslimer.

Annons

Vår Natoansökan kommer att bli fördröjd, och vi får tacka Finland ödmjukast för att de fortfarande vill gå hand i hand med ett land som betraktas som parias och som historiskt har lämnat Finland i sticket flera gånger tidigare.

Många politiker säger att yttrandefriheten inte har något övre pris, vi får väl se när våra exportföretag börjar friställa personal eftersom deras marknad bland muslimska länder plötsligt försvann. Jag är inte beredd att betala skatt för sådana idiotiska händelser, oavsett om det kallas för yttrandefrihet. Denna typen av uppviglande idioter skall ut ur landet fortast möjligt.

Detta kommer på sikt att kännas även för våra politiker och lagmän också, eftersom dessa lever på frukterna som fås av vår export, det vill säga skatteintäkter.

BBH Andreasson

Annons
Annons
Annons
Annons