Annons

Vad hände med inredningen?

Som skattebetalare och ofrivillig bidragsgivare till Sparbankshallen kräver jag att få veta vad som har hänt med den utgivna inredningen till förmån för Rebel Park.
Skattemedel • Publicerad 10 mars 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Rebel Park finns sedan 2019 i Sparbankshallen i Bromölla.
Rebel Park finns sedan 2019 i Sparbankshallen i Bromölla.Foto: Roger Bing

Det är alldeles för mycket hysch-hysch både i kommunhuset och i det kommunala bolaget BFCAB.

Faktum överhuvudtaget i Bromölla kommun.

Annons

Det är faktiskt vi skattebetalare som bidrar med skattepengar till kommunen och deras bolag. Det är inte mer än rätt än att vi skattebetalare får veta hur ni handskas med våra pengar.

”Vi skattebetalare är inte intresserade av flummiga beslut utan det skall vara både konsekvensanalyser och riktiga konsekvensutredningar.”

Det börjar närma sig en valdag och då är det hög tid att det bekänns var partierna står. Vad ni vill, vad ni skall göra och hur det skall gå till och framförallt finansiering.

Sparbankshallen är ett enormt stort varnande exempel. Vi skattebetalare är inte intresserade av flummiga beslut utan det skall vara både konsekvensanalyser och riktiga konsekvensutredningar, med andra ord både hängslen, livrem och säkerhetsnålar.

Avslutar med ”ingen tystnadskultur när det gäller BFCAB och dess utrivna inredning". Om inte vi skattebetalare får svar så kommer vi att gå vidare.

Kerstin Vigård

Annons
Annons
Annons
Annons