Annons

Var är Morgan Johansson?

Morgan Johansson är ansvarig för den socialdemokratiska regeringens misslyckade kriminalpolitik.
Val 2022 • Publicerad 2 september 2022
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Morgan Johansson syns inte till i valrörelsen och man förstår varför, skriver insändarskribenten.
Morgan Johansson syns inte till i valrörelsen och man förstår varför, skriver insändarskribenten.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Ingen kan säga något annat med det antal skjutningar som förekommer i landet. Fram till den 15 augusti i år var det enligt polisens statistik 253 skjutningar med 44 dödade och 66 skadade. Detta bara i år. 2021 var det 344 skjutningar med 45 döda och 115 skadade.

Morgan syns inte till i valrörelsen och man förstår varför. Då skulle Socialdemokraterna få ställas till svars för detta haveri.

”Nu skall alla ena sig om en ny kriminalpolitik, det vill säga den nuvarande har inte fungerat.”
Annons

Oppositionen försökte få Morgan Johansson avsatt genom en misstroendeförklaring. Den avslogs. Magdalena Andersson gick då i god för Morgan Johansson. Det vill säga hon tog ansvar(!) för haveriet. Så låter det inte i valrörelsen.

Nu skall alla ena sig om en ny kriminalpolitik, det vill säga den nuvarande har inte fungerat. Det bästa för svenska folket är då givetvis att inte ge förnyat förtroende för Magdalena Andersson och Morgan Johansson utan rösta på ett parti som på allvar vill göra något åt det dödliga våldet.

Douglas Roth (M), Hässleholm

Annons
Annons
Annons
Annons