Annons

Nicole Kidman födde en dotter

Nicole Kidman och hennes make Keith Urban har fått en dotter. Den lilla flickan föddes i Nashville och har fått namnet Sunday Rose Kidman Urban.
Familj • Publicerad 10 juli 2008
I helgen tillägnade Keith Urban en sång till sin "väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt gravida hustru" och i måndags morse födde Nicole Kidman en dotter.
I helgen tillägnade Keith Urban en sång till sin "väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt gravida hustru" och i måndags morse födde Nicole Kidman en dotter.Foto: 

Parets presskontakt bekräftar nyheten för People och berättar att "Keith fanns vid Nicoles sida" under förlossningen, och att hela familjen mår bra. Det var januari som paret, som gifte sig sommaren 2006, först berättade om graviditeten. Barnet var egentligen väntat till i slutet av juli.

Medan de gått i väntans tider har paret sett shoppa föräldraskapsböcker, kanske särskilt för Keith Urbans skull eftersom han nu blivit pappa för första gången.

Nicole Kidman har två barn sedan tidigare med sin förre make Tom Cruise: Isabella 15, och Connor, 13. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons