unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Höstfavoriter utan svinn

Nu gillar vi lite extra…
Svartrot är en favorit just nu.
Svartrot är en favorit just nu.

Två riktigt bra böcker att ha med sig i höst är Paul Svenssons "Rädda maten! – manual för minskat matsvinn" med 80 klimatsmarta recept och tips som minskar matsvinnet och vackra grönsaksboken ”Paul Svensson Grönsaker A-Ö”. Favoritsidorna just nu handlar om jordärtskockor, svartrot och kronärtskockor.

Till dessa gröna favoriter är brynt smör helt gudomligt. Eller snarare, brynt smör passar till det mesta. I mitten av oktober släpper Julia Tuvesson och Miriam Preis kokboken "Brynt smör – En kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag”. Av deras ledord, allt blir godare med brynt smör, köper vi rakt av!

Ljus i olika färger som snygga blockljusen Pillar Candle från danska Hay som säljs i Wanås Konst.

Vill du få bättre koll på vilka sorters krus som är bra för klimatet, så hittar du det under ”Mysa miljövänligt” på Naturskyddsföreningens hemsida.

Tvål gör vi av med i stora mängder nu för tiden så nu är vi sugna på att tillverka egna tvålar hemma. Olika sorters tvålmassa och annat pyssel du behöver för att skapa tvål hittar du på Panduro.

I inspirerande och lustfyllda boken "Den parfymerade trädgården - Essenser, rökelse, hudvård & potpurri” av Elin Unnes beskriver hur du odlar och skördar den nordiska trädgårdens unika dofter, med recept på allt från rosensmör och kaprifolhonung, till badbomber och torrschampo.