Annons
Nyheter

Åhus handbollsungdomar behöver parkeringspengarna

Nyheter • Publicerad 10 juli 2008
Beachhandboll. Arkiv: Bosse Nilsson
Beachhandboll. Arkiv: Bosse NilssonFoto: 

ººTack Åhuspartiet.

Varje år kämpar idrottsföreningar runt om i vårt avlånga land med sin ekonomi. Utan pengar som arbetas in via samhällstjänster, lotterier, arbete på ideell basis samt sponsring och bidrag kan de inte överleva. För Åhus Handboll är det precis lika kämpigt, beachhandbollsfestivalen är inte en mjölkko för Åhus HB som många tycks tro.

Annons

Att stoppa den avgiftsbelagda parkeringen innebär inte enbart ett ökat säkerhetsproblem utan också ett stort inomstbortfall för klubben. Vi har under hösten planerat med föräldrar och spelare att sköta parkeringen under festivalen med ideella arbetsinsatser. Nu kan vi slänga det.

En viktig drivkraft och målsättning för klubben är att hålla ungdomarna borta från gator, bråk och droger. Utan pengar minskar möjligheterna att stödja och hjälpa men vi ger inte upp trots att det lokala Åhuspartiet motarbetar. Tiden som ni lägger på den här typen av aktiviteter kunde ni använt till något viktigare som till exempel att arbeta för vår allas gemensamma framtid, barn och ungdomar!

Det sägs vara en simhall på gång i Åhus vilket är jätteroligt men det räcker inte ensamt för att hjälpa barn och ungdomar, mer måste göras.

Så än en gång, tack Åhuspartiet, för era insatser för barn och ungdomar!

Bo Ball
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons