Annons
Nyheter

Behåll skolavslutningarna i kyrkan

Nyheter • Publicerad 16 januari 2004

Undertecknad har tagit del av Östra Göinges tankar, läs vänsterpartiets, om att förbjuda traditionella skolavslutningar i kyrkan.

Vart är vi på väg när vi utarmar alla traditioner och riktlinjer för det svenska samhället och döljer bakom det flummiga mångkulturella ....

Annons

Förutom detta skall man kunna jag citerar "Dessutom ska barnen erbjudas rätten att på nationaldagen eller annat tillfälle avstå att hylla fanan eller sjunga nationalsången".

Vad håller på att hända med oss och vår kultur om vi skall nedmontera vår egen identitet på detta vis som vänsterpartiet och i viss mån socialdemokraterna i Östra Göinge håller på att göra. Inflyttningskommun, jo pyttsan, för vilka?

Jag vill samtidigt framhålla att jag inte har något emot invandrare/flyktingar, men som gemene man brukar säga, man får ta seden dit man kommer.

Tror dessa, så kallade valda förespråkare i kommunen, att vi svenskar särbehandlas om vi flyttar till ett annat land med en annan "grundreligion"? KNAPPAST.

Min åsikt är att skolavslutning skall utföras i kyrkan upp till årskurs 9, med "Den blomstertid..." och svenska flaggan.

Samtidigt är det min bestämda uppfattning att den 6 juni, som är vår nationaldag, skall bli helgdag och firas som just SVERIGES NATIONALDAG.

APTJ

i Östra Göinge

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons