Annons
Nyheter

Gör rätt med resecentrum

Äntligen har man i kommunen fått upp ögonen för att resecentrum är helt felplacerat. Men för att göra det så krångligt som möjligt, så vill man placera det söder om järnvägsstationen.
Nyheter • Publicerad 3 juli 2008
Gör om. Arkiv: bosse nilsson
Gör om. Arkiv: bosse nilssonFoto: 

Varför? Det vore väl lämpligare att börja där taxi i dag är uppställda och sedan fortsätta på andra sidan stationshuset och vidare mot viadukten. Där finns ju bara en massa gamla magasin att riva och postterminalen kommer väl ändå snart att vara ett minne blott, när de går samman med Danmark, eller hur ?

Varför ta bort alla parkeringsplatser i Västra Boulevarden, när ni dagligen gnäller om att det finns för lite parkeringsmöjligheter i staden? Man förstår sig inte på hur man tänker, om man nu över huvud taget gör detta, vilket ofta visat sig när allt blivit ombyggt och visat sig vara dåligt övertänkt.

Undrande stadsbo
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons